PAB România ridică la Alba Iulia un magazin Selgros Cash&Carry în format restrâns

http://xn--h1ahj.xn--p1ai/library/vaktsina-protiv-brutselleza-instruktsiya.html вакцина против бруцеллеза инструкция Selgros Cash&Carry România va construi la Alba Iulia un magazin în format restrâns iar inaugurarea lui este prevăzută pentru începutul toamnei 2016. Va avea o suprafaţă de vânzare de 4000 mp, faţă de spaţiul standard al hipermarketurilor Selgros, de 10.000 mp. Va fi al doilea magazin Selgros de acest tip deschis în ţară, după construirea altuia similar, la Târgu Mureş. Constructorul este PAB România SRL, o firmă din Arad al cărui domeniu principal de activitate este construcția clădirilor agricole, comerciale, industriale sau civile.

где можно сделать фотов воронеже

где сделать эхо кг ребенку Sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va reprezenta o sinteză reprezentativă, pentru toate gusturile, a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic, susțin reprezentanții companiei.

стихи перед игрой

http://old.astrologmagic.ru/owner/narodnie-sredstva-chtob-vizvat-mesyachnie.html Magazinul se va ridica pe un teren situat în apropierea cartierului Ampoi 3 iar lucrările de pregătire au ănceput încă de anul trecut. Investiția totală se ridică la 5 milioane de euro.

договорна консультационные услугис ип образец

http://naturalneckpainrelief.com/mail/kadastrovaya-karta-mitishinskogo-rayona-moskovskoy-oblasti.html кадастровая карта мытищинского района московской области Lucrările au început cu demolarea clădirilor existente, printre care o secție de îmbuteliere, un depozit și un sediu comercial. Apoi s-a lucrat la sfărmarea (reciclarea) betonului și a fierului rezultat în urma demolărilor. La începutul acestei luni, terenul a fost eliberat şi în scurt timp se va începe construcţia magazinului.

http://impulsandolaexcelencia.es/library/opasnie-faktori-proizvodstva-tablitsa.html опасные факторы производства таблица În documentaţia de proiect iniţiată de două firme din Alba, Supremia Grup SRL şi Andreeas Company SRL, şi întocmită de BP Străjan se arată că se propune construirea acestui complex comercial în contextul reconversiei zonelor industriale reglementate de PUG. Conform documentației proiectului, suprafaţa construită a magazinului va fi de 6.500 mp, cu construcţie principală – magazin tip depozit cu vânzare şi livrare en-gros şi en-detail, în cadrul căruia sunt delimitate diferite zone funcţionale, printre care spaţiu de primire-legitimare clienţi, spaţiu de vânzare – depozitare, spaţii de primire – sortare – vestiare, funcţiuni complementare anexe. Va exista și un spaţiu pentru birourile administraţiei şi vestiare.

http://www.grupojaza.com/library/daetsya-li-na-ruki.html дается ли на руки Clădirea va avea parter şi etaj I parţial, iar magazinul va avea şi 200 de locuri de parcare, din care 50 pentru angajaţi şi 20 pentru autocamioane.

http://kinodriv.ru/priority/subektom-sostava-priobreteniya-ili-sbita-imushestva.html субъектом состава приобретения или сбыта имущества Constructorul este PAB România SRL, o firmă din Arad al cărui domeniu principal de activitate este construcția clădirilor agricole, comerciale, industriale sau civile.

Lasă un răspuns

виды таблиц картинки Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.