Complex rezidențial lângă lacul Grivița și o clădire office lângă Aeroportul Otopeni

Un dezvoltator imobiliar promite că va începe de anul viitor două proiecte: un complex rezidențial pe lacul Grivița și o clădire-boutique de birouri lângă Aeroportul Otopeni.

Este vorba despre un nou nume printre developerii din real estate, Millstone Developments, ale cărui baze au fost puse de oameni cu experienţă în domeniu: Johan Rogiers și Horia Chioseaua – alături de Christian Dumolin, fondatorul Koramic Real Estate Belgia.

‘Flanders Fields Residences’, aflat pe Lacul Grivița, oferă în primă fază 44 de unități în 3 clădiri, cu o suprafață totală construită de 4.400 mp. Terenul pe care se va dezvolta întregul proiect are 26.000 mp, în timp ce suprafața utilizată pentru prima fază are aproximativ 5.300 mp. Peste 60 de locuri de parcare sunt alocate proiectului și 300 mp de spațiu comercial sunt incluși în prima fază. Apartamentele au o suprafață construită de la 62 mp la 140 mp, cu terase spațioase, iar la parter oferă o grădină privată.

Proiectul de birouri ‘Skybox‘ de lângă Aeroportul Internațional Otopeni, va avea suprafața construită totală este de 5.000 mp pe două niveluri, în timp ce parterul va găzdui 120 de locuri de parcare.

Echipa operațională are 4 membri:

Johan Rogiers, Partener Fondator, are o experiență de peste 17 ani pe piața din România. Johan este, printre altele, partener fondator al Liebrecht & Wood Group și Fashion House Group SRL, partener 25% la West Park Retail, precum și partener fondator la Wizmo.ro, o nouă platformă de real estate din România.

Horia Chioseaua, Partener Fondator & Managing Director: deține și funcția de Managing Director la Blackwood Property Management. Chioseaua a fost partener la Liebrecht & Wood România iar în cadrul Millstone Developments se va ocupa de managementul operațiunilor.

Christian Dumolin, Partener Fondator: este fondatorul Koramic Real Estate, companie ce construiește proiecte tailor-made, supervizând întreg proccesul de dezvoltare, de la obținerea permiselor și până la finalizare.

Nicoleta Radu, MRICS, Business Development: este membră a Royal Institute of Chartered Surveyors încă din 2009, iar în cadrul companiei se va ocupa de business development, marketing și vânzări.