Hercesa a început construcția unui nou bloc din proiectul Vivenda Residencias

Grupul spaniol Hercesa a ănceput lucrările la cel de-al doilea bloc din faza a treia de dezvoltare a ansamblului rezidențial Vivenda Residencias, imobil ce va cuprinde 56 de apartamente, în cea mai mare parte cu trei și patru camere.

„Anul trecut am decis ca cel de-al doilea bloc din faza a treia de dezvoltare a ansamblului Vivenda Residencias să cuprindă, în cea mai mare parte, apartamente de trei și patru camere, întrucât a existat o cerere semnificativă pentru apartamentele cu patru camere din primul bloc al fazei trei. Cele șapte astfel de locuințe din această primă clădire s-au vândut foarte repede. La această situație au contribuit atât compartimentarea foarte bună a apartamentelor, apreciată de clienții noștri, cât și posibilitatea de a oferi aceste locuințe la un preț de sub 100.000 de euro plus TVA 5%, în condițiile creșterii la 450.000 de lei a plafonului de preț la care poate fi perceput TVA 5% pentru locuințe. Pentru cel de-al treilea bloc, am decis să construim un mix de apartamente cu două și trei camere, întrucât interesul pentru astfel de locuințe este în continuare foarte ridicat”, spune Cristina Bujoreanu, purtătorul de cuvânt Hercesa.

În total, faza a treia a ansamblului Vivenda Residencias va însuma 4 blocuri, cu un total de 244 de apartamente, și va presupune o investiție totală de peste 18 milioane de euro.