SDC Imobiliare ridică un ansamblu rezidențial de 46 milioane de lei la Cluj-Napoca

Compania SDC Imobiliare, deținută de familia omului de afaceri clujean Ștefan Berciu, construieşte un ansamblu imobiliar cu 276 apartamente pe strada Fabricii, în zona intersecției cu strada Câmpina din Cluj-Napoca.

Conform ziuadecj.realitatea.net, se vor ridica mai multe blocuri cu cinci, şase şi opt etaje. Vor fi locuinţe cu una, două şi trei camere, între 39 şi 70 de metri pătraţi. Preţul la metrul pătrat semifinisat este de 1.150 de euro, TVA de 5% inclus; costul scade, în funcţie de avansul plătit, până la 1.050 de euro. Blocurile vor avea două etaje de parcare subterană, spaţii comerciale şi birouri. În fapt, în acest ansamblu va funcţiona un magazin Carrefour.

Reprezentanţii SDC Imobiliare, citați de sursa amintită, susțin că ansamblul rezidenţial ar urma să fie terminat în 2018, deşi – potrivit autorizaţiei – termenul de finalizare asumat este de 36 de luni. Proiectul tehnic a fost realizat de Mirela Petrina, de la Bogart Construct. Potrivit autorizaţiei de construire, costul total al lucrărilor a fost estimat la aproape 46 de milioane de lei.