SIF Moldova începe construcția proiectului Baba Novac Residence

Societatea Ţesătoriile Reunite, deţinută de SIF Moldova, a primit autorizaţia de construcţie a proeictului rezidenţial Baba Novac din Bucureşti, se arată într-un comunicat remis Bursei de la Bucureşti. Investiţia în proiectul cu 363 de apartamente se ridică la 34 de milioane de euro și se va derula pe terenul fostei fabrici Ţesătoriile Reunite, unul dintre cei mai vechi producători de textile din România.

Constructorul proiectului Baba Novac Residence este compania Octagon, cofondată de antreprenorul Alexandros Ignatiadis. Manage­mentul proiectului este realizat de compania Vitalis Consulting, cofondată de antre­prenorul Florin Popa, cu experienţă pe toate segmentele pieţei, respectiv rezidenţial, birouri şi comercial, conform datelor ZF.

Ansamblul va avea şase blocuri înalte de opt etaje şi 363 de apartamente. Numărul locurilor de parcare subterane şi supraterane va fi de 436, iar valoarea investiţiei este de 34 de milioane de euro, susţinută din surse proprii şi credite bancare, se mai arată în informarea SIF Moldova.

Vânzarea apartamentelor va începe în a doua jumatate a lunii iunie 2017, iar finalizarea construcţilor se estimează a fi în primavara lui 2019.

„SIF Moldova îşi va recupera investiţia prin vânzarea apartamentelor construite la un randament superior costului finanţării, în conformitate cu politica investiţională aprobată de acţionari”, potrivit documentului citat.