Catinvest și Carrefour au investit 2 milioane de euro în modernizarea centrului comercial TOM Carrefour din Constanța

Grupul francez Catinvest, care deține o rețea de patru centre comerciale în România și mai multe pe plan internațional, împreună cu Carrefour România, anunță finalizarea unei investiții de aproape 2 milioane de euro în prima etapă a modernizării centrului TOM Carrefour din Constanța. Capitalul a fost folosit pentru modernizarea spațiilor interioare și adaptarea proiectului la cerințele actuale ale consumatorilor.

остин кардиганы женские

можно ли фикус держать дома Lucrările de modernizare ale centrului comercial TOM au început în luna ianuarie a acestui an și, într-o primă etapă, au vizat refacerea integrală a spațiilor interioare, atât din punctul de vedere al design-ului galeriilor, cât și al funcționalității (sisteme de iluminat și ventilație, grupuri sanitare etc.). O a doua etapă, care vizează lucrări de schimbare a fațadei și a teraselor pietonale, urmează să înceapă în luna septembrie și vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an.

игра где стрелять в петухов

нижнее белье женское кружевное каталог “TOM Carrefour este o investiție strategică pe care am demarat-o în 2006, odată cu achiziția centrului comercial, și pe care vrem acum să o consolidăm prin modernizarea integrală a centrului, în două etape, iar ulterior prin extinderea galeriilor comerciale. Astfel, răspundem pe de-o parte cererii ridicate din partea comercianților de a deschide spații în cadrul TOM, în contextul unui grad actual de ocupare de 98%, iar pe de altă parte oferim cumpărătorilor din județul Constanța o zonă extinsă de shopping, cu o ofertă variată, aproape de ei”, a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe, cu sediul central la București.

http://gaist74.myjino.ru/owner/maykrosoft-vizual-studio-2013.html майкрософт визуал студио 2013

Modernizarea centrului comercial TOM Carrefour Constanța face parte din strategia Catinvest de modernizare a portofoliului de proprietăți, astfel încât acestea să constituie pentru vizitatori o destinație atractivă, modernă, cu servicii diversificate și de calitate.

http://cbtavira.com/library/byudzheti-stran-mira-2016-tablitsa.html 2016

сколько юбилейных 10 с городами În prezent, centrul comercial TOM are o suprafață totală închiriabilă de 44.500 de metri pătrați, iar gradul de ocupare este de 98%, având o structură mixtă de peste 85 de chiriași, printre care: hypermarketul Carrefour, Decathlon, Intersport, Adidas, Flanco, Media Galaxy, Brico Depot, Pepco, Jysk, CCC, Sephora, KFC etc.

http://aulabarat.com/mail/shodimost-rezultatov-izmereniy-eto.html сходимость результатов измерений это

http://mulino58.ru/priority/rasskaz-sosedka-zashla.html

Lasă un răspuns

как провести день рождения вдвоем Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.