Shikun & Binui RED a vândut 50% din prima fază a complexului New Point

http://eymirmahallesi.org/priority/instruktsiya-videoregistrator-car.html инструкция видеорегистратор car Dezvoltatorul imobiliar Shikun & Binui RED România anunță că a vândut peste 50% din prima fază a complexului rezidențial New Point, localizat în Pipera și demarează lucrările pentru faza a doua.

http://tcdiligans.ru/mail/ufms-orehovo-zuevo-grafik.html уфмс орехово зуево график

http://sportklick.ru/mail/fruktoza-stroeniei-svoystva.html ”Am început construcția în noiembrie 2016, împreună cu procesul de vânzare pentru proiectul nostru rezidențial din Pipera, New Point. La sfârșitul primelor 6 luni din 2017, echipa de vânzări a finalizat contracte pentru un număr de peste 70 de unități din prima fază a acestui complex”, a declarat Favi Stelian, CEO-ul Shikun & Binui RED România, adăugând: ”Până în prezent avem un procent de 15% investitori și 85% clienți finali, studiourile duble și apartamentele cu două camere reprezentând cele mai bine vândute unități. Datorită cererii pe care o avem, în luna iulie vom demara lucrările la faza a doua, constând în alte două blocuri”, a mai spus Stelian.

можно ли убираться в воскресенье Shikun & Binui RED România a fost o companie vizionară și a intuit dezvoltarea explozivă a zonei comerciale Barbu Văcărescu-Floreasca, construind primul său proiect rezidențial, City Point, în imediata vecinătate a acestui pol de birouri. Datorită cererii în creștere pentru spații de locuit moderne, dezvoltatorul a demarat al doilea său proiect, New Point, în Pipera, în apropiere de Școala Americană.

http://aulabarat.com/mail/tunika-kryuchkom-ot-gorlovini-so-shemami.html туника крючком от горловины со схемами Prima fază a proiectului New Point constă în două blocuri P+9, totalizând 136 de apartamente cu un mix variat: studiouri duble, apartamente cu două și trei camere cu suprafețe și compartimentări diverse, deservind nevoile generației tinere de cumpărători rezidențiali. Investiția în prima fază a proiectului ajunge la 7 milioane EUR, cele două blocuri urmând să fie livrate în primul trimestru al anului 2018. În prezent, lucrările de construcție au ajuns la nivelul etajului 7.

http://xn--h1ahj.xn--p1ai/library/reshite-primer-s-drobyami-po-deystviyam.html решите пример с дробями по действиям Luând în considerare nivelul crescut al cererii pentru apartamentele din prima fază, dezvoltatorul a luat decizia de a da startul fazei a doua, lucrările de construcție urmând să debuteze în luna iulie. Cea de-a doua fază de dezvoltare constă în două blocuri cu 136 de apartamente, necesitând o nouă investiție de 7 milioane EUR. Dezvoltatorul folosește propriul capital pentru construcția New Point. Termenul estimat pentru livrarea fazei a doua este sfârșitul anului 2018.

32 Dezvoltatorul lucrează cu o serie de companii experimentate în industria locală de imobiliare: Danya Cebus este antreprenorul general iar ASCO este firma de arhitectură care a proiectat întreg ansamblul. The Skills, agenție de publicitate specializată în domeniul imobiliar,implementează o strategie inovatoare de marketing pentru proiectele Shikun & Binui RED România.

Lasă un răspuns

http://bebe-a-bebe.fr/owner/shema-kak-narisovat-nastoyashuyu-sovu.html Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.