Globalworth finalizează achiziția întregului complex Green Court Bucharest

Globalworth Real Estate Investments Ltd. anunță finalizarea tranzacției de achiziționare a clădirii “C” a complexului de birouri Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska România.
Tranzactia a fost efectuată prin achiziționarea a 100% din acțiunile SPC Epsilon Property Development Company S.R.L., societatea care deținea activul, și are o valoare de aproximativ 38 milioane euro, sumă achitată către Skanska România.

În urma finalizării achiziției, Globalworth a devenit unicul proprietar al complexului Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska România, parte a unuia dintre cele mai mari grupuri de construcții și dezvoltare de proiecte imobiliare din lume.

Complexul Green Court Bucharest, localizat în nordul Capitalei, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca, este alcătuit din trei clădiri de birouri clasa “A”, certificate LEED Gold și oferă o suprafață închiriabilă totală de 54.300 mp. Clădirea „C” este o proprietate de tip multi-tenant, închiriată aproape în totalitate de chiriași precum General Motors, Orange, Capgemini, Tradeshift, ABB, Legrand și Merck și are o suprafață totală de 16.300 mp.