Bold Impex și Anca Farm ridică două blocuri în centrul Botoșaniului

Companiile Bold Impex și Anca Farm vor contrui în zona ultracentrală a municipiului Botoșani două blocuri cu patru nivele pe locul actualei hale sub care funcționează service UGIRA. Investiția se ridică la 4 milioane de euro, scrie www.ziarulevenimentul.ro.

Imobilul a fost cumpărat de omul de afaceri Tonino Boldea de la firma care deţine Hotel Maria, aflată în proprietatea familiei judecătoarei Anita Herghelegiu. „Firmele Bold Impex şi Anca Farm vor construi acolo cel mai frumos ansamblu de locuinţe din Botoşani. Vrem să facem două blocuri, probabil cu patru scări, dar să fie cele mai frumoase din Botoşani. Vom avea lift inclusiv la blocurile cu patru nivele, parcări subterane şi supraterane, zone cu spaţii verzi şi zonă comercială la parter în partea din faţă. Vrem să facem un proiect foarte frumos, care să dea un plus de valoare zonei, vrem să construim ceva ce nu s-a mai făcut în Botoşani”, a declarat omul de afaceri Tonino Boldea, citat de publicația amintită.

Viitoarele apartamente vor avea încălzire în pardoseală, vor fi extrem de bine izolate fonic, vor avea cel mai nou tip de izolare termică, scările vor fi placate cu marmură şi granit.

Hala UGIRA şi spaţiile comerciale dinspre Pietonalul Unirii, de lângă Muzeu vor fi demolate. Terenul cumpărat în această tranzacţie are peste 4.460 metri pătraţi. Firmele Bold Impex şi Anca Farm au construit şi noul bloc de pe strada Victoriei şi unde s-au vândut toate apartamentele cu mai bine de un an înainte de finalizarea lucrărilor.

Tranzacţia imobiliară depăşeşte 500.000 euro, iar valoare totală a proiectului care va fi pus în practică în cea mai bună zonă a municipiului se ridică la peste 4 milioane de euro.