ILDC investește 6 milioane de euro în cel de-al doilea bloc din cadrul complexului Estic Park

Dezvoltatorul Israel Land Development Company (ILDC) va investi 6 milioane de euro în cel de-al doilea bloc din cadrul complexului Estic Park, din sectorul doi al Capitalei. Blocul va avea 103 apartamente, care au ca termen de finalizare finalul anului următor.

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuinţe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a șase ani. Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiţii de peste 26 de milioane de euro. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 94 milioane euro.

Lansat la finalul anului trecut, primul bloc al complexului este aproape finalizat şi cuprinde 125 de apartamente cu 2 şi 3 camere. În cadrul celui de-al doilea bloc, vor fi introduse şi apartamente de 4 camere care vor reprezenta 20% din totalul locuinţelor, datorită cererii crescute a pieţei pentru suprafeţe mai mari.

Preţurile de vânzare ale apartamentelor în această faza a proiectului, pornesc de la 44.600 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafaţă utilă totală de 45 mp, 53.500 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafaţă utilă totală de 53 mp şi 78.600 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafaţă utilă totală de 72 mp, preţ în care clientul primeşte cadou şi un loc de parcare subteran.

Israel Land Development Company este controlată de fostul ofiţer Mossad Yaakov Nimrodi.