Vastint anunță că va deschide în curând primele două clădiri din Timpuri Noi Square

Ikea, prin compania sa imobiliară Vastint, va deschide în curând primele două clădiri de birouri din proiectul Timpuri Noi Square, cu o suprafață închiriabilă totală de 31.000 metri pătrați și 630 de locuri de parcare. Printre cei mai importanți chiriași care au semnat contracte pentru Timpuri Noi Square sunt companiile Kruk, Fratelli, Impact Hub, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact sau DCS Plus.

Lucrările la cea de-a treia clădire din ansamblul de birouri vor fi finalizate în a doua jumătate a anului viitor, clădirea urmând să aibă o suprafață închiriabilă totală de 20.000 metri pătrați cu spații comerciale și de birouri clasa A.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial. Primele două imobile vor avea zece etaje, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați.

Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi. Proiectul aparține Vastint Holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA, care administrează proprietăți și în Olanda, Polonia, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.