BLACK FRIDAY PIATRAONLINE – 1000 tone de piatră naturală la preț promoțional

1000 tone de produse din piatră naturală vor fi scoase în lumina reflectoarelor de Black Friday 2017. PIATRAONLINE va organiza din nou acest spectacolul reducerilor substanțiale în domeniul pietrelor naturale: travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibilă etc. Este al patrulea an consecutiv când PIATRAONLINE oferă cele mai bune materiale pentru amenajări interioare și exterioare, la cele mai bune prețuri.  Campania are loc în ziua de 17 noiembrie 2017, în intervalul orar 00-24, pe site, și între orele 08-20 în showroomul și în pavilionul PIATRAONLINE.

 Îți poți cumpăra într-o singură zi materiale pentru placarea întregii case?

Da. Cele 100 de tipuri de produse participante la campanie se pot utiliza în toate spațiile ce pot fi amenajate cu piatră naturală. Deci trebuie doar să cautați pe site ce vi se potrivește, să aveți lista pregătită, și în acea zi să achiziționați pentru casă produse la un preț, per total, mult mai mic decât în restul anului.

Vor fi două categorii de produse, în funcție de felul în care vor fi vândute. Din prima categorie fac parte 50 de tipuri produse în care cantitatea minimă vândută va fi de 1 palet / 1 ladă. În a doua categorie, formată tot din 50 de tipuri de produse, regăsim acele produse a căror cantitate minimă va fi unitatea de ambalare. Acestea se vor vinde la cutie, metru pătrat, pachet, set etc., deci nu se vor fi vinde la bucată. Cele din a doua categorie au stocuri limitate, însemnând că acestea nu reveni prea curând în portofoliul companiei – lucru important de știut, dacă aveți în vedere continuarea proiectului cu materiale luate de acest Black Friday.

Noi reguli de vânzare. Aceeași grijă pentru clienți.

Procesul de vânzare a fost îmbunătățit pentru toți clienții. Noile reguli de vânzare sunt atât pentru clienții care profită de oferta Black Friday, cât și pentru cei care vor achiziționa produse din piatră naturală în perioada imediat următoare. Astfel, produsele cumpărate de Black Friday se ridică sau se livrează în aceeași zi – nu pot fi păstrate în depozitele companiei. Spațiul eliberat de vânzarea acestor stocuri mari va fi ocupat de produsele care sunt deja comandate de clienți, materiale acestea aflându-se pe drum în ziua repectivă.

Marfa se achită integral în ziua de 17 noiembrie 2017. Produsul se consideră cumpărat numai după ce acesta este achitat în showroom sau se face dovada plății online, în cazul achiziționării pe site. Rezervarea unui produs pe site nu este de ajuns. Mai multe persoane pot rezerva online același produs, dar în posesia lui intră doar persoana care face primul dovada plății. În showroomul și pavilionul PIATRAONLINE vor putea fi văzute toate produsele aflate în promoție, fiecare fiind marcat cu etichetă specială.

Prețurile afișate, pe site și în showroom, nu conțin costurile de transport, montaj sau orice alte accesorii. Verficarea produselor cumpărate se va face la ridicare de la sediul PIATRAONLINE sau în momentul livrării acestora la adresa indicată. Eventualele obiecții se transmit în maxim 24 de ore de la ridicare sau livrare, conform regulamentelor în vigoare. Reclamațiile ulterioare nu vor fi acceptate. Din promoție nu vor face parte piesele speciale.

Estimări: vânzări cu 30% mai mult decât anul trecut

Specialiștii din domeniul amenajărilor interioare și exterioare aproximează o evoluție a vânzărilor din acest an cu aproape 30% mai mult decât anul trecut. De Black Friday 2016, PIATRAONLINE a vândut într-o zi peste 20.000 mp de produse, iar estimările companiei se plasează în jurul aceluiași procent, asigurând totodată clienții săi că s-au luat toate măsurile pentru a oferi iubitorilor de amenajări speciale o gamă foarte bogată de produse din piatră naturală.

Deci acum este momentul pentru a vă face planurile de amenajare a casei, biroului, pensiunii sau cafenelei exact așa cum ați visat. Aveți de unde alege din 1000 tone de piatră naturală din cele mai diverse tipuri. Veniți pe 17 noiembrie 2017 la BLACK FRIDAY PIATRAONLINE. Showroom și pavilion: Aleea Teișani, 137 A, sector 1, București. Site: piatraonline.ro si piatraonline.com.