Mantor pregătește un nou complex rezidențial în nordul Capitalei. A cumpărat un teren lângă Trastevere

Grupul spaniol imobiliar Mantor cumpără un teren în zona Bulevardului Erou Iancu Nicolae din Capitală, lângă viitorul ansamblul rezidențial Trastevere la care a început lucrările în luna septembrie. Pe acest amplasament urmează să construiască un nou complex rezidențial cu 47 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, investiție estimată tot în apropierea cifrei de 6 milioane euro. Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în primăvara anului viitor.

Trastevere presupune un complex de 54 apartamente pe 6 etaje și o suprafață de aproximativ 6.000 metri pătrați, care necesită o investiție de 6 milioane euro.

„Întotdeauna ne-am dorit să ne dezvoltăm pe segmentul rezidențial, însă nu estimam să continuăm acest plan înainte chiar de finalizarea complexului Trastevere. După experiența foarte bună cu Trastevere, care a fost atât de bine primit în piață, am decis să achiziționăm acest teren. Ne-am propus să finalizăm construcția în vara anului 2019”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner Mantor. Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în 2015. Prezent pe piața din România, grupul are 4 divizii: Dezvoltare Imobiliară, Antreprenor General, Amenajări interioare, Property și Facility Management.