Au început lucrările la SPA-ul de 2 milioane de euro de la Cisnădie

Lucrările la SPA-ul de la Cisnădie au început și primarul orașului, Gheorghe Huja, susține că acestea vor fi gata până la Crăciun, scrie www.oradesibiu.ro. ”Centrul se va întinde pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați, construiți pe un teren ce aparține Primăriei. Contractul cu constructorul prevede ca finalizarea lucrării să se facă în luna decembrie 2018, așa că până la finalul anului sperăm să tăiem panglica”, a declarat Huja.

SPA-ul va adăposti un bazin olimpic, o sală de fitness, săli de masaj, saună, iar primarul Huja spune că și copiii vor avea un loc special în care se vor putea distra. Fondurile pentru amplasament sunt asigurate exclusiv din banii Primăriei Cisnădie.

”SPA-ul va fi deschis tuturor, ne dorim ca cei care vin aici să se simtă bine, îl facem pentru cei din Cisnădie, dar și pentru alții care doresc să vină aici. Patinoarul atrage 70% dintre vizitatori din Sibiu, iar ștrand-ul 80%. La fel va fi și cu SPA-ul… Creem condiții pentru cei care doresc să vină la noi”, mai spune edilul orașului învecinat cu Sibiul.