Cat Construct Grup a cumpărat terenul pe care se află fostele hale Poitiers din Iași

Omul de afaceri Cătălin Tudosă, dezvoltatorul cartierului Vișoianu, a achiziţionat recent un teren de 2,5 ha pe bulevardul Poitiers, din Iași, lângă sediul „Continental“, și vizează o nouă investiție imobiliară, scrie www.ziaruldeiasi.ro. Tranzacţia ar fi ajuns la circa 3 milioane de euro.

Prin intermediul firmei „Cat Construct Grup“ SRL, Tudosă a obţinut un certificat de urbanism în luna ianuarie pentru derularea unui proiect urbanistic pe bulevardul Poitiers nr. 2. Pe terenul respectiv se află acum 20 de cons­trucţii: diverse hale care au apar­ţinut firmei „Incom“ SA. Potrivit unor surse, preţul de vânzare a ajuns la circa trei milioane de euro, terenul şi construcţiile fiind achiziţionate anul trecut.

Certificatul de urbanism obţinut de „Cat Construct Grup“ SRL pentru zona Poitiers stabileşte necesitatea întocmirii unui plan urbanistic zonal. Obiectul PUZ-ului vizea­ză construirea de locuinţe colective, spaţii de birouri, alimentaţie publică, spaţii comerciale şi func­ţiuni asociate. Detalii despre cum va arăta proiectul imobiliar vor fi disponibile după întocmirea PUZ-ului, în condiţiile în care Cătălin Tudosă nu a putut fi contactat zilele trecute.