Gealan merge cu ultimele sale produse la târgul de construcții Fenesterbau Frontal de la Nürnberg

Gealan, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, participă în perioada 21-24 martie 2018 la cel mai mare târg de construcții, Fenesterbau Frontal, desfășurat la Nürnberg, Germania, prilej pentru a prezenta ultimele sale produse. „În ultimele luni, specialiștii Gealan au dezvoltat o serie de produse interesante și inovatoare, reușind să fie cu un pas înainte în acest mediu extrem de competitiv. Îi invităm pe toți cei interesați de noile noastre produse, de adițiile de sistem sau de automatizarea și digitalizarea clădirilorla standul nr.5/103 din hala 5”, a declarat Ivica Maurovic, Managing Director Gealan Fenster-Systeme GmbH.

Pe tot parcursul expoziției, echipa Gealan va oferi vizitatorilor informații despre programele Smart Home și BIM (Building Information Modeling), precum și despre posibilitățile noilor canale de vânzări, care au fost deblocate prin îmbinarea realității cu lumea virtuală. În acest sens, prezentările care folosesc realitatea augumentată îi vor ajuta pe vizitatori să descopere viitorul acestui domeniu.

În cadrul Fensterbau Frontale 2018, Gealan prezintă soluții adaptate piețelor internaționale, incluzând noul sistem S9000 NL, o platformă ideală pentru piața de ferestre din Olanda, precum și soluții specifice piețelor din Italia și Franța. De asemenea, vizitatorii vor putea descoperi GEALAN-LUMAXX, o soluție care se remarcă prin geometria optimizată a ramelor și lățimea profilelor comprimată la minimum, sporind, astfel, gradul de luminiozitate, fără a fi necesară renunțarea la confortul utilizării sau la siguranță.

Un alt punct de atracție de la standul Gealan îl reprezintă noul produs S9000 PLUS, o extensie a platformei de sistem, prevăzut cu o cupolă fixă de etanșare pe garnitura mediană. Pe lângă aceste noutăți, nu lipsesc de la târg nici soluțiile de top din portofoliul Gealan precum sistemul complet din sticlă, GEALAN-KUBUS sau inovatoarea tehnologie a suprafețelor colorate, Acrylcolor.