Afacerile Viessmann în România au crescut cu 10% în 2017

Furnizorul de soluții pentru încălzire, climă și energie a înregistrat Viessmann a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 10% în România în 2017. Produsele care s-au vândut cel mai bine fiind centralele termice de apartament Vitodens 050-W.

„Viessmann România a reușit o creștere de 10% la finalul anului trecut, ajungând la o cifră de afaceri de 33 de milioane de euro. Cele mai căutate produse au fost cazanele murale Vitodens 050-W”, susține Valentin Nan, responsabil de marketing Viessmann România.

Românii au achiziționat cu 12% mai multe centrale Vitodens 050-W, una dintre cele mai cunoscute centrale în condensație de pe piață. Conform datelor centralizate, cele mai multe cereri de produse s-au înregistrat în București, în zona Ardealului, Banatului, dar și în Dobrogea.

Viessmann are o gamă completă de aplicații mobile pentru utilizatori, proiectanti, instalatori si operatori service: cataloage electronice de piese de schimb, biblioteca pentru documentații tehnice și sisteme pentru monitorizarea cazanelor, pentru asistență, etc. Aplicațiile au înregistrat un număr de circa 300.000 descărcări la nivel global numai din Google Play.
„Doar din Google Play au fost, de la lansare, aproape 300 de mii de descărcări în total. Dacă socotim și utilizatorii iOS, probabil ca numărul total de descărcări ale aplicațiilor Viessmann să depășească jumătate de milion”, continuă Valentin Nan.

Aplicațiile sunt disponibile gratuit și utilizarea lor este simplă și confortabilă, datorită dialogului grafic pe care îl oferă utilizatorilor.

În România, Grupul Viessmann este prezent încă din 1998 cu reprezentanţă proprie ce numără la ora actuală 60 de angajați. Compania a dezvoltat în România o retea de peste 1000 de parteneri autorizați cu care acoperă întreg teritoriul țării.