Prime Kapital anunță primul său proiect rezidențial în România

Prime Kapital, investitor și dezvoltator imobiliar regional, anunță primul său proiect rezidențial, Avalon Estate, care oferă aproximativ 800 de unități rezidențiale decalitate, integrate într-o comunitate cu acces controlat. Situat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces ușor către centru și în apropierea zonelor de birouri Pipera și Barbu Văcărescu, Avalon Estate se întinde pe o suprafață de 8,1 hectare de teren și are mai mult de 2 hectare de spații verzi pentru utilizarea exclusivă a rezidenților.

Complexul rezidențial de mari dimensiuni, care se estimează a fi finalizat în 2024, va dispune de vile, townhouse-uri și apartamente. Printre caracteristicile importante ale proiectului se numără: The Club (dotat cu facilități de fitness, piscină exterioară de dimensiuni mari, restaurant etc.) și acces la lac, 1,3 ha de parc cu zone de joacă pentru copii, servicii de securitate 24/7, precum și alei ce nu permit accesul mașinilor, ce au ca scop asigurarea siguranței comunității în cadrul unui concept urban special proiectat. Ultima etapă a proiectului va include dezvoltarea de zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum și o grădiniță privată.

„Avalon Estate este mai mult decât un proiect, este un concept unic de comunitate, realizat cu o mare atenție la detalii, calitate și cu accent pe un parc central mare. Proiectul oferă numeroase beneficii valoroase – intimitate, securitate, densitate scăzută a locuințelor și volum redus de trafic. Proiectul oferă, de asemenea, o oportunitate de a stabili noi rădăcini într-un cadru privat de tip restrâns care oferă un mix tipuri de locuințe ce minimizează forma repetitivă din punct de vedere al design-ului”, a declarat Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale, Prime Kapital.

Avalon Estate a fost conceput după efectuarea unei cercetări extinse de piață și a unui proces de proiectare de doi ani. Proiectul vizează în primul rând familiile tinere, cuplurile și profesionștii care lucrează în zona de nord a Bucureștiului. Locuințele variază per tip, în medie, între 70 și 262 m2suprafață locuibilă. În plus, Prime Kapital își va extinde serviciile pentru a oferi soluții inovatoare și flexibile de finanțare ipotecară adaptate nevoilor clienților.

„Obiectivul nostru este de a poziționa Prime Kapital ca dezvoltator rezidențial de top în România, de a schimba percepția asupra proiectele rezidențialeși de a crește standardele din piață. Planul nostru este, de asemenea, să construim un brand rezidențial 100% transparent sinonim cu un nivel ridicat al calității și asociat cu un raport preț-calitate foarte bun”, a adăugat Kitshoff.

Prime Kapital a lucrat cu arhitecții ADN pentru realizarea unui proiect rezidențial aerisit, centrat pe comunitate și cu o estetică modernă curată ce are la bază o abordare cu accent pe calitate. Conceptul include, de asemenea, spații exterioare / grădini pentru toate tipurile de unități, ceea ce înseamnă că vilele vor beneficia de zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele dispun de logii sau terase și grădini.

Un parc centralcu trotuare, piste de biciclete și alte facilități vor fi realizate pentru a sublinia importanța aerului proaspăt și a activităților în aer liber. Malurile lacului Pipera vor fi îmbunătățite și vor primi amenajări sporite pentru a servi mai bine comunitatea. De asemenea, design-ul peisagistic Avalon Estate asigură colectarea și purificarea biologică a apei pluviale printr-un sistem integrat de recoltare înainte de a fi trimisă înapoi în lac.