Internaţional Nivafil Construct, constructorul Arenei Mall din Bacău, a ieșit din insolvență

Internaţional Nivafil Construct S.R.L., compania băcăuană care a ridicat complexul rezidenţial din zona Arenei Mall – Evocasa Completa şi-a reorganizat cu succes activitatea, scrie Ziarul Evenimentul..

Beneficiar al Serviciului pentru reorganizare Phoenix, Internaţional Nivafil Construct S.R.L.. sub îndrumarea administratorului judiciar Mangament Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL, a reuşit redresarea totală a businessului, care reprezintă de fapt ieşirea din insolvenţă, prin achitarea tuturor datoriile pe care s-a angajat să le plătească prin planul de reorganizare.

În data de 05.01.2015, s-a depus la dosarul cauzei planul de reorganizare al debitoarei Internaţional Nivafil S.R.L. propus de administratorul special dl Filip Vasile. Planul de reorganizare a fost votat de 100% din total masa credală în cadrul şedinţei Adunării creditorilor din data de 06.02.2015.

Cel mai vital factor din planul de reorganizare a fost identificarea unei surse de “fresh money”, iar în acest caz încasările firmei în insolvenţă au provenit în special din activitatea curentă şi închirierea parţială a activelor societăţii. Astfel, Internaţional Nivafil Construct S.R.L. şi-a îndeplinit obligaţiile prevăzute în planul de reorganizare prin plata integrală a creanţelor înscrise în tabelul definitiv, în cei trei ani în care s-a derulat planul de reorganizare, sub umbrela M.R.L.
Alege la timp renaşterea afacerii tale şi poţi avea o reorganizare de succes!