WDP ridică o clădire de clasă A pentru Ursus la Buzău

Dunwell,  singura agenție de brokeraj din România, specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare, a finalizat o tranzacție de 20.000 m2 între Ursus Breweries, unul dintre liderii pieței producătorilor de bere din România și WDP, printre cei mai importanți dezvoltatori de parcuri logistice și semi-industriale din România. Producătorul de bere va ocupa un spațiu de 20.000 m2 în parcul industrial WDP din Buzău, spațiu ce va fi folosit ca centru de distribuție. Clădirea de clasă A, va fi construită la cele mai înalte standarde ale pieței și este preconizat a fi finalizată și predată beneficiarului în a doua jumătate a anului 2019.

Noul centru logistic va fi realizat la Buzău.

„Această primă tranzacție din regiunea Sud-Est – Moldova este un reper pentru echipa Dunwell , atât prin prisma suprafeței tranzacționate, cât și a celor două mari companii implicate, Ursus și WDP. După contractele semnate în vară, această tranzacție, împreună cu celelalte pe care le avem în lucru, ne oferă perspectiva unei piețe a spațiilor logistice și industriale încă efervescentă. Faptul că producători și retaileri interni își dezvoltă facilitățile logistice este semnul îmbucurător că acest segment al pieței imobiliare continuă să rămână pe un trend ascendent”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Efectele acestei tranzacții sunt însă mai extinse decât pot arăta cifrele de investiții. Tranzacția afectează pozitiv piața muncii din regiune, generând aproximativ 200 de noi locuri de muncă, direct și indirect, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Amenajarea terenului, construcția clădirii, operarea depozitului sunt  procese care vor angrena nu numai investiții financiare ci și umane.

„Rezultatele activității companiei noastre în România, confirmă justețea hotărârii luate de a intra pe această piață aflată în plină dezvoltare. România este foarte importantă pe harta investițiilor noastre, iar colaborarea foarte bună cu Dunwell vine să sprijine planurile de extindere ale WDP din această zonă”, a declarat Jeroen Biermans, manager general WDP în România.