Leroy Merlin deschide al 14-lea magazin din țară

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj din Romania, va deschide pe 24 iunie, la ora 07:00, primul magazin din Iași. Unitatea, care este al paisprezecelea din rețea, se întinde pe o suprafață de 13.000 mp și este situată pe Calea Chișinăului, nr 23.

Magazinul pune la dipoziția clienților 28.000 de produse dar și un spatiu drive-in dispus pe o suprafață de 4.000 mp, unde fiecare își poate face cumpărăturile simplu si rapid, încărcându-și direct marfa în mașina.

În prezent, in România, funcționeaza 13 magazine Leroy Merlin (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brasov pe Bd. Griviței Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Târgu Mureș pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall și un magazin în Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park).