Despre noi

Martin Media Group SRL este editor al revistelor de specialitate Dialog Textil și Constructiv, al bazei de date Ghid pentru Industria Textilă, şi organizează evenimentele Fashion Connect şi Constructiv +.

Lansată în anul 1995, Dialog Textil este revista industriei textile şi de confecţii din România. Conceptul editorial aduce în prim-plan antreprenorii şi afacerile lor, analizează tendinţele globale din tehnologie, retail şi modă, și livrează analize şi statistici de profil. Dialog Textil este principala platformă de comunicare a industriei pentru produse, echipamente şi tehnologii sau inovații în producţie și fashion retail. Revista se distribuie lunar la peste 3000 de companii din industrie.

Constructiv este revista industriei construcțiilor din România. Lansată în 2001, revista se adresează arhitecților, inginerilor constructori, antreprenorilor din domeniu și furnizorilor de tehnologie, echipamente și materiale de construcții. Constructiv ajunge la peste 5000 de companii din domeniu.

Ghid Textil este o bază de date online și offline care cuprinde mare parte din companiile active în industria textilă și de confecții, cu informații despre profilul activității, cifre economice relevante, număr de angajați, utilare și echipare, structura sortimentală a producției, clienți și piețe importante.

Fashion Connect este seria de evenimente-dezbatere marca Dialog Textil adresate profesioniștilor din domeniu, care aduce în prim-plan teme de actualitate, personalități și experiențe din interiorul industriei.

Constructiv + este seria de evenimente organizate de revista Constructiv, adresate profesioniștilor din construcții, real-estate, arhitectură, proiectare și domenii conexe.