Recticel Bedding investește 8 milioane de euro pentru dublarea producției la fabrica din Miercurea Sibiului

Compania belgiană Recticel Bedding va investi 8 milioane de euro pentru dublarea capacității de producție la fabrica de huse pe care o deţine în Miercurea Sibiului. În prezent, la Recticel lucrează în prezent 140 de oameni care produc 250.000 de huse pentru saltele anual.

Grupul Recticel are afaceri de peste 1,3 miliarde de euro, în toată lumea, producând spume poliuretanice pentru industria mobilei şi pentru sectorul auto.

Recticel Recticel Bedding România face parte din grupul de firme Recticel, care, prin cele patru divizii ale sale, produce saltele finisate, baze pentru saltele şi paturi, produse semifinisate din spume poliuretanice, de izolare, dar şi perne pentru maşini prin marca Proseat.

Societatea Recticel Bedding România a luat fiinţă în octombrie 2006 prin asocierea Recticel Holding Noord B.V. şi Recticel International B.V, având ca obiect de activitate confecţionarea huselor pentru saltele de dormitor. Clienţii societăţii sunt firmele grupului Recticel, pentru producţia de huse.