Începe construcția primei faze din proiectul Belvedere Residences din zona Aviației-Barbu Văcărescu

Belvedere Residences, cel mai mare proiect rezidenţial din zona Aviaţiei – Barbu Văcărescu, va fi demarat în luna octombrie, prima fază a proiectului, incluzând 238 de apartamente, urmând a fi livrată pe piaţă la începutul anului 2018, în urmă unei investiţii de 16,75 milioane de euro. În total, Belvedere Residences este prevăzut să includă 1556 de apartamente.

Proiectul este primul ansamblu rezidenţial a cărui anvergură, concept modern şi accesibilitate vor crea un un nou standard locativ şi un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone de nord a Bucureştiului. Belvedere Residences beneficiază de un amplasament foarte bun, fiind situat pe Strada Fabrică de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziţionat pe latura nordică a lacului Tei. În plus, proiectul oferă un acces facil şi către multiple linii de transport în comun, centrele comerciale Promenadă Mall şi Băneasa Shopping City şi instituţii de învăţământ precum grădiniţa Marry Poppins, Şcoală Gimnazială Herăstrău, Liceul Jean Monet sau Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă.

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situată la confluenţa dintre arteră Barbu Văcărescu şi cartierul Aviaţiei, nu numai pentru că da un nou echilibru dezvoltărilor din acesta zona ci şi pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajaţi care lucrează în sutele de corporaţii din clădirile de birouri aflate în proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zona şi se va crea o un nou pol urban complet şi modern”, afirmă reprezentanţii Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Belvedere Residences va aduce un concept nou, unic pe piaţă rezidenţială locală, definit prin compartimentările inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendinţe de locuire, şi prin infrastructură generală a proiectului, care va include numeroase facilităţi pentru locatari, precum spaţii comerciale la parterul imobilelor, spaţii verzi, curţi interioare spaţioase şi locuri de joacă pentru copii şi numeroase locuri de parcare subterane şi supraterane. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile, prima faza de dezvoltare fiind formată din două imobile.

”Zona de nord a Capitalei a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare vertiginoasă a sectorului spaţiilor de birouri, segmentul rezidenţial fiind următorul care va cunoaşte o creştere semnificativă, existând, din acest punct de vedere, un deficit al numărului de unităţi disponibile în prezent în zona.”, afirmă Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

Prima faza a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA şi apartamente cu trei camere (88 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

Coldwell Banker România a oferit consultanţă pentru Belvedere Residences încă din faza de proiectare şi va fi agentul principal de vânzare al proiectului. Compania este unul din cei mai mari consultanţi imobiliari locali şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, fiind manager şi agent principal pentru peste 15 proiecte rezidenţiale din Bucureşti şi ţară, printre care Cosmopolis, Felicity Residentials, MetroCity Academiei, Onix Residence şi Politehnică Park Residence – toate în Bucureşti – Contemporano şi Riviera Luxury Residence în Cluj Napoca şi Dorobanţilor Residence şi Sânpetru Residence în Braşov.

Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1500 de locuinţe noi doar în Bucureşti.