Reynaers Aluminium: Una din cinci locuințe nou construite este dotată cu tâmplărie premium din aluminiu

Una din cinci locuințe nou construite în România este dotată cu tâmplărie premium din aluminiu, arată datele Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii. Proiectele rezidențiale contribuie, astfel, la creșterea segmentului premium de aluminium pe piața de tâmplărie termoizolantă.

Cererea de produse pentru proiectele office rămâne principalul motor al pieței tâmplăriei de aluminiu datorită fondurilor tot mai mari alocate. În acelaşi timp, segmentul rezidențial a cunoscut o creștere semnificativă în 2016. Sistemele din aluminiu pentru ferestre și uși conduc în topul solicitărilor beneficiarilor, care le aleg pentru calitatea superioară și durata îndelungată de utilizare.

”Proiectele derulate de Reynaers în 2016 ne confirmă o maturizare în comportamentul clienților, care sunt mult mai atenți la detalii și preocupați de calitatea soluțiilor pe care le aleg pentru locuințele lor. Pentru fiecare proiect, echipa de specialiști a companiei lucrează îndeaproape cu arhitecți, executanți sau dezvoltatori, oferind soluții personalizate pentru realizarea de proiecte de mare complexitate, adaptate dinamic la exigenţele actuale de eficienţă energetică, confort, durabilitate şi design”, a declarat
Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

Peste 40% din pierderile de căldură din interiorul unei clădiri sunt cauzate de izolația ferestrei sau izolația perimetrală deficitară a acesteia.