Un hotel de 3 milioane de euro se va construi în incinta aquapark-ului Nymphaea din Oradea

Administraţia Domeniului Public, care gestionează aquapark-ul Nymphaea din Oradea, va demara construcţia unui hotel în incinta acestuia. Construcţia va fi ridicată pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi pe un amplasament situat între cele două bazine de înot şi aquapark, scrie www.ebihoreanul.ro.

Consiliul Local a adoptat în ultima ședință în unanimitate construcția construcția hotelului. „Ideea construirii unui hotel în aquapark a pornit de la faptul că foarte mulţi clienţi ne-au cerut să le oferim şi cazare. Hotelul ar creşte în mod cert atractivitatea aquparkului”, a declarat Liviu Andrica, directorul ADP. Conform acestuia, au fost cazuri în care turiştii veniţi la Oradea au avut dificultăţi ori să intre în aquapark ori să îşi găsească o cazare, iar construirea unui hotel ar rezolva ambele probleme.

Andrica a mai spus că investiţia va fi asumată integral de către ADP. „Hotelul va fi construit din fondurile societăţii, fără niciun ban de la Primărie. Lucrările vor demara în cel mai bun caz anul viitor, după finalizarea studiului de fezabilitate al investiţiei şi organizarea unei licitaţii”, a declarat directorul.

Surse neoficiale, citate de publicația amintită, apreciază valoarea investiţiei undeva la 3 milioane de euro, hotelul urmând să fie de trei stele şi să numere circa 100 de camere.
Având în vedere viitorul amplasament al viitoarei clădiri, consilierul local Huszar Istvan a cerut în cadrul şedinţei ca imobilul să fie unul multifuncţional.