Parcul de retail Tudor Center deținut de Portico Investment ajunge la un grad de ocupare de 100%

Activ Property Services a intermediat închirierea unui spațiu comercial cu o suprafață de 1.236 mp către Kalenda, în parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș. Kalenda este o rețea românească de magazine de mobilă, având magazine în Târgu Mureș, Turda, Suceava și Cluj Napoca.

Parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș are o suprafață de 8.266 mp, care după această tranzacție, este în totalitate închiriată. Principalii chiriași ai complexului sunt Penny Market, Pepco, Kava Store, JYSK și Kalenda.

Proprietarul Tudor Center este Portico Investments România, al cărui întreg portofoliu din România, însumând 21 de locații, este administrat de către Activ Property Services încă din 2008. Pe lângă activitățile de property management, firma a intermediat și închirieri de spații pentru Portico în Oradea, Mediaș, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, spațiul din Targu Mureș fiind al doilea intermediat de Activ Property Services în acest oraș după tranzacția Pepco de anul trecut.

„Administrăm proprietățile Portico de peste 8 ani, iar luna aceasta am reînnoit contractul de property management pentru următorii 3 ani. Proprietatea din Târgu Mureș este localizată în cel mai mare cartier din oraș, complexul Tudor Center acoperind nevoile de consum variate ale numeroaselor locuințe din proximitatea centrului comercial. Odată cu intermedierea închirierii spațiului pentru Kalenda, înregistrăm o suprafață totală închiriată de peste 4.000 mp pentru Portico în întreaga țară”, declară Silviu Ionici, Head of Property & Asset Management la Activ Property Services.