Impact construiește nouă blocuri în zona bulevardului Expoziției din București

Dezvoltatorul Impact, controlat de omul de afacei Gheorghe Iaciu, va construi nouă blocuri cu 630 de apartamente de tip studio în zona de nord a Capitalei, între Bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu. Investiţia se ridică la 68 milioane de euro, conform Adevărul.

Ansamblul rezidenţial Luxuria Domenii Residence va fi dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp. Lucrările pentru prima fază vor fi demarate în luna ianuarie 2018 şi primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020. Achiziţia terenului a costat grupul Impact cca 12,5 milioane euro, iar investiţia totală se ridică la aproximativ 68 milioane euro.

Ansamblul rezidenţial va cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei şi patru camere, precum şi duplexuri cu trei sau patru camere. Studiourile au o suprafaţă de 54 mp, iar un apartament cu 4 camere poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafeţe între 8 mp şi 28 mp. Pe lângă suprafaţa utilă locuibilă generoasă, complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenţi, precum şi numeroase locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor.

„Locaţia aleasă se caracterizează printr-o expansiune deosebită a dezvoltărilor imobiliare, în special pentru clădirile de birouri, ceea ce înseamnă şi un potential în creştere pentru segmentul rezidenţial. Nu numai că Luxuria este amplasată într-o zonă preponderent verde, aproape de parcurile Herăstrău, Bazilescu sau Kiseleff, dar chiar în interiorul ansamblului vom dezvolta un parc natural privat, întins pe o suprafaţă de 2.500 mp, ce va include zece grădini tematice. Acest parc împreună cu toate celelalte zone verzi amenajate, de relaxare, fântâni şi locurile de joacă din cartier vor ocupa peste 40% din suprafaţa pe care se dezvoltă ansamblul”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor. Impact numără până în prezent 16 ansambluri rezidenţiale finalizate, peste 400.000 mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate la nivel naţional.