Un nou magazin de mobilă Lems, în Bucureşti

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lems în București, în Cartierul Militari. Investiția ajunge la 2,5 milioane lei, iar noul showroom de mobilă se întinde pe o suprafață de 1.500 mp. Rețeaua de mobilier Lems a ajuns după deschiderea showroom-ului din Militari, la peste 70 de magazine, cu o suprafață totală de retail de circa 70.000 mp.

Vânzările lanțului de magazine Lems au crescut în primele 3 luni cu 12% față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Românii urmăresc cu interes noutățile apărute în portofoliul nostru de produse, aproximativ 40 de procente dintre clienți au revenit anual în magazinele Lems”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Clienții români și nu numai, pot vedea și încerca multitudinea de configurații de bucătărie, dormitor, living, dining, hol, precum și numeroase modele de fotolii, canapele, mese, scaune, scaune de birou dar și o gamă variată de produse complementare cum ar fi electrocasnice și saltele.

În showroom-urile rețelei există şi o gamă diversificată de produse de creditare. Partenerii Lems în această direcție sunt: BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, Credit Europe Bank.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua Lems are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lems activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din com. Brebu, Prahova a fost înfiinţată în 1991 iar în prezent, halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.