Globalworth începe construcția clădirii de birouri Tower 3 din Globalworth Campus

Globalworth începe construcția ultimei faze în dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus, clădirea Tower 3, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 35.000 de metri pătrați.

“Globalworth Campus este un proiect de referință din portofoliul nostru, oferind atât spații de birouri, cât și de retail, precum și o serie de facilități pentru angajații partenerilor noștri, toate realizate după cele mai recente standarde în domeniu. Complexul de birouri va fi finalizat la finalul anului viitor și a fost deja foarte bine primit pe piața locală. Companii de renume au ales să-și deschidă sau să-și extindă activitatea în clădirile noastre datorită caracteristicilor tehnice de înaltă calitate, a specificațiilor prietenoase cu mediul și a locației ușor accesibile. Ambele clădiri finalizate, Tower 1 și Tower 2, sunt închiriate și suntem deja în negocieri avansate pentru spațiile din ultima clădire de birouri, Tower 3”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 92.000 mp și 760 locuri de parcare, precum și zone verzi și o sală de conferințe de mari dimensiuni. Clădirea Tower 1a fost finalizată îniulie2017, iar suprafața acesteia, de 29.000 mp, este închiriată către Amazon și Honeywell. A doua clădire de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost finalizată în aprilie 2018, oferind o suprafață suplimentară de 28.000 mp. Chiriașii care își vor desfășura activitatea aici sunt Stefanini România, Mazars România, Chain IQ și P4 Cards.

Globalworth dezvoltă acum ultima clădire de birouri din Campus, Tower 3, careva avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 35.000 mp. Mai mult, până la finalul lui 2019, proiectul va integra și unul dintre cele mai mari centre de conferințe din București, dezvoltat la cele mai înalte standardeexistente pe piață. Globalworth Campus este în curs de obținere a certificării BREEAM.

În plus, compania are în plan construcția celei de-a patra clădiri din complexul Green Court, dezvoltată după aceleași standarde ale celor trei deja existente, atât din punct de vedere architectural, precum și al calității și al eficienței energetice. De asemenea, plănuiește să demareze lucrările de construcție pentu clădirea Globalworth Square, situată în imediata vecinătate a complexului de birouri.