Afaceri în creștere pentru Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium înregistrează în prima jumătate a anului 2018 afaceri cu 15% mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului 2017.

Primele 6 luni ale anului 2018 au adus reprezentanței Reynaers Aluminium din România afaceri în creștere ca urmare a livrării unui volum mare de repere pentru tâmplărie și uși glisante pentru finalizarea unor proiecte mari din piață, precum și pentru demararea lucrărilor pentru noi proiecte de notorietate atât din București, cât și din țară. Un aport semnificativ în creșterea vânzărilor companiei l-a avut furnizarea soluțiilor din aluminiu pentru segmentul rezidențial.

„În ultimii ani, ne bucurăm de menținerea unui trend ascedent constant al cifrei de afaceri. Continuăm să ne extindem portofoliul de proiecte atât în rezidențial, cât și în office, retail și logistic, și să ne păstrăm poziția de cea mai mare reprezentanță Reynaers Aluminium din Europa de Est. În ultima perioadă, distribuția de sisteme pentru sectorul rezidențial este aria dominantă a business-ului nostru, reprezentând 70% din vânzările înregistrate în prima parte a anului 2018. Creșterea furnizării sistemelor pentru acest segment al pieței se datorează schimbărilor majore care au apărut în percepția dezvoltatorilor, cât și a celor care își construiesc locuințe, calitatea, performanțele termice, durabilitatea și garanția oferită, fiind acum pe primul loc în alegerea materialelor.”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Pentru luna iulie a acestui an, Reynaers Aluminium România va finaliza furnizarea de sisteme pentru proiectul rezidențial One Herăstrău Plaza, dezvoltat de One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București. Proiectul One Herăstrău Plaza este dezvoltat de către compania One United Properties și prevede 156 de unități locative și spații comerciale și va avea o suprafață de 32.000 metri pătrați construiți, inclusiv spații comune și subterane. Valoarea totală de dezvoltare a proiectului este estimată la aproximativ 34 milioane euro. Pentru acest proiect, Reynaers Aluminium România a furnizat soluții premium în valoare de aproximativ 400.000 euro.

Totodată ultima inovație Reynaers Aluminium, sistemul glisant Hi Finity a contribuit semnificativ la aceste rezultate. Hi-Finity este un simbol al designului modern, combinând ultimele tendințe estetice cu performanțe deosebite. Această ușă glisantă oferă posibilitatea realizării unui perete întreg din sticlă, având un mâner proiectat ergonomic și un sistem ascuns de blocare. Pentru cei ce caută un produs cu design modern și performanțe maxime, ușa glisantă Hi-Finity stabilește un nou punct de referință al excelenței.