Lemon Interior Design lansează divizia Office, cu concepte integrate de design pentru spațiile de lucru

Compania Lemon Interior Design anunță lansarea diviziei office, care are ca focus soluțiile complete de proiectare, design și implementare pentru configurarea spațiilor de birouri, într-un mod personalizat. Cu un portofoliu premium pe zona amenajărilor rezidențiale, cu o viziune inovatoare în designul contemporan de interior, Lemon Interior Design și-a pus amprenta pe unele dintre cele mai spectaculoase amenajări de interioare din Capitală. Extinderea companiei și în zona proiectelor office, printr-o ofertă de concepte integrate de design ce se adresează atât dezvoltatorilor, cât și chiriașilor, vine ca o consecință firească a nevoii tot mai accentuate de spații de lucru prietenoase și moderne.

„Avem deja în desfășurare mai multe proiecte de amenajare a unor spații de birouri, unul dintre acestea fiind One North Gate. Nu este însă vorba despre amenajări standard, cu care suntem obișnuiți atunci când vine vorba de birouri, ci de spații-concept, de o nouă abordare, în care biroul își transcende funcționalitatea tipică și devine un spațiu cu personalitate, în care designul, elementele cu impact vizual și normele estetice se împletesc cu rigorile specifice unui mediu de lucru. Cererea tot mai mare pentru astfel de amenajări, venită din partea clienților noștri din rezidențial ne-a făcut să ne dorim să acoperim și această zonă”, a declarat Cristina Căpitanu, co-fondator Lemon Interior Design.

Cu o cifră de afaceri în 2018 de 3.000.000 de euro, Lemon Interior Design s-a impus ca un jucător de top pe segmentul rezidențial, iar creșterea business-ului s-a tradus și în dezvoltarea diviziei office, implementată în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties. Pe o piață în care trendurile se îndreaptă în mod cert către anularea granițelor, către integrarea atmosferei „de acasă” și a elementelor de design în spațiile office, Lemon Interior Design vine cu o abordare nouă, susținută de experiența de peste 10 ani în domeniu. „Wellbeing-ul devine o componentă principală în proiectarea zonelor de lucru. Confortul, detaliile estetice, integrarea elementelor naturale sunt o necesitate pentru un spațiu de lucru viu, sănătos și, evident, mai productiv. A amenaja un spațiu de birouri înseamnă a găsi un numitor comun între nevoile unei comunități, respectarea unor norme legale, funcționalitate, reguli de ergonomie și, nu în ultimul rând, design. Acest lucru face din amenajarea spațiilor de birouri un proces mai complex, dar în același timp este o continuare firească a activității noastre în domeniul designului interior rezidențial”, spune Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.