Începe faza a II-a din Tomis Park Constanța, investiție de 20 milioane de euro

Tomis Park a început lucrările la faza a doua a proiectului Tomis Park Constanța, investiție de 20 milioane de euro în 252 de apartamente.

Faza întâi a proiectului, care include 189 de apartamente, se află deja în construcție și va fi livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua, care a demarat în acest moment, va fi finalizată în 2022. În total, proiectul va include 693 de apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din Constanța.

”Constanța este al treilea județ din România dupa PIB-ul generat și o piață rezidențială semnificativă, care include însă puține proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul orașului, gândite pentru constănțeni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilități și cu un amplasament bun, în imediata apropiere a Vivo Mall Constanța, cel mai mare centru comercial din oraș”, afirmă Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului.

Faza a doua va include și amenajarea unui parc de 7.300 de metri pătrați. Proiectul va include și locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, o grădiniță și aproape 1.000 de locuri de parcare. Prețurile studiourilor încep de la 49.303 de euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere și de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.

”Am vândut deja 75% din apartamentele incluse în faza 1 a proiectului, cu un an înainte de predare, datorită conceptului bun și a ofertei relativ reduse de proiecte noi ample din interiorul orașului. Peste 4.100 de locuințe au fost predate în 2018 în Constanța și împrejurimi, fiind a doua piață rezidențială regională din țară, după Cluj – Napoca. Cu toate acestea, zona Năvodari – Mamaia depășește orașul propriu-zis în ceea ce privește livrările, existând astfel potențial pentru dezvoltări rezidențiale de calitate și cu un concept integrat, amplasate în interiorul orașului”, explică Ionuț Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.