NEPI Rockcastle finalizează a doua etapă din modernizarea Shopping City Buzău

Procesul de extindere a Shopping City Buzău se apropie de final, odată cu inaugurarea, în luna decembrie, a zonei noi de food court. Simultan, actuala secțiune de luat masa va intra în modernizare, iar brandurile prezente acolo vor fi relocate în noul spațiu. Începând cu 2020, când tot procesul de modernizare al centrului comercial va fi încheiat, cele două zone se vor uni în cel mai mare food court din regiune, unde vizitatorii vor descoperi noi destinații culinare, unele în premieră pentru Buzău.

Finalizarea întregului proces de extindere și modernizare este estimat pentru jumătatea anului viitor, moment din care Shopping City Buzău își propune să ofere cea mai mare varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și relaxare pentru familiile din regiune, astfel că mixul de magazine și cel de restaurante a fost, în ultima perioadă, în proces de remodelare.

Extinderea și modernizarea Shopping City Buzău reprezintă o investiție de 16 milioane de euro, pe care NEPI Rockcastle o face în dezvoltarea orașului și regiunii. În plus, lucrările, ce au debutat în octombrie 2018, implică și forță de muncă locală, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe șantier fiind localnici. Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei.

Premierele din noul food court

KFC se va redeschide în noua zonă de food, într-un spațiu mai mare și cu un design ce reflectă cel mai nou concept al brandului. Vizitatorii Shopping City Buzău vor mai regăsi în același areal și branduri apreciate de clienți precum McDonalds, Spartan, Mesopotamia, Mado sau Toledo.

Oferta culinară va fi completată de băuturile calde și dulciurile aduse de Tutti Caffe, Cofetăria Andrei și Corina Caffe.

Printre brandurile de fashion aflate în premieră în oraș se regăsesc LC Waikiki și Hervis, în timp ce zona de beauty aduce inaugurarea primului magazin Yves Rocher. Tot pe lista premierelor se mai regăsesc Victoria Home, OptiBlu și Farmacia Max. Concomitent, Orsay, Pepco, Picasso, Exigent, Jolidon și Class sunt brandurile care se vor reloca în spații noi, din cadrul extensiei Shopping City Buzău. Suprafața suplimentară de aproximativ 6.000 de metri pătrați va mai găzdui și cel mai mare cinematograf multiplex din regiune, care va fi inaugurat, de asemenea, în 2020.