Forty Management a închiriat 500 mp de spații comerciale din Central District 4 Elemente către Profi

Dezvoltatorul român Forty Management, care a finalizat vânzarea celor 204 apartamente din Central District 4 Elemente, a închiriat 500 mp din zona comercială a proiectului în suprafață totală de 1.400 mp, către retailerul Profi, pentru o perioadă de 15 ani.

Dezvoltatorul negociază în prezent închirierea restului suprafeței rămase disponibile cu o serie de companii interesate.

„După contractul semnat cu Profi, ce va lansa pentru prima dată în București un concept nou de magazin în această locație, ne dorim să aducem în restul spațiului rămas un restaurant sau o clinică medicală. Credem că resturantul, împreună cu un centru de evenimente ar fi cel mai potrivit, datorită densității mari de populație din zonă, care atinge 300.000 de oameni pe o distanță de 10 minute de mers în jurul proiectului. Intenția noastră este că acest spațiu să deservească comunitatea”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Proiectul mixt Central District 4 Elemente, amplasat la intersecţia Bulevardului Fizicienilor cu Camil Ressu, se integrează în strategia companiei de a dezvoltă pe piaţa din România proiecte imobiliare cu funcţiune mixtă şi de regenerare urbană. Central District 4 Elemente are o componentă rezidenţială, cu 204 apartamente, şi o componentă comercială, cu 1.400 mp suprafaţă netă închiriabilă.

Ansamblul urmează să fie livrat în T3/ 2020.

Forty Management, companie controlată de Lucian Azoiței, are în lucru proiecte de 150.000 mp de spaţii mixte  – rezidențial, comercial și office – pentru următorii trei ani, ce totalizează investiţii totale de peste 140 milioane de euro.