Casa Magică Design a inaugurat al treila showroom

Casa Magică Design a inaugurat al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, spațiul expozițional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

În showroom, fiecare client poate beneficia de măsurători, proiect, consultanță de specialitate, montaj și transport gratuit. Mobilierul de bucătărie, respectiv ușile și sertarele, sunt garantate de către producători, să reziste până la 10.000 de deschideri. Mobilierul dedicat copiilor este sigur, cu margini rotunjite, estetic și colorat. În plus, Casa Magică Design oferă servicii post-vânzare, în ideea în care se dorește păstrarea unei relații pe termen lung cu toți clienții.
Deschiderea celui de-al treilea showroom reprezintă o invitație adresată tuturor de a își descoperi stilul personal, de a se exprima pe sine chiar prin piesele de mobilier și decorațiunile interioare alese. Tendințele pot constitui surse de inspirație atunci când te pregătești să îți amenajezi casa sau doar să îți reorganizezi spațiul de locuit.