Cel mai mare târg mondial de HVAC şi sisteme pentru băi începe în 22 martie la Frankfurt pe Main

Peste 300 de expozanţi, printre care Bette, Dornbracht, Rehau şi mulţi alţii vor fi prezenţi la prima ediţie virtuală a renumitului ISH care va avea loc în perioada 22-26 martie, unde vor putea fi văzute sute de inovații şi unde va avea loc o largă serie de evenimente HVAC and Water. La segmentul ISH Water vor fi prezentate sisteme şi produse care îmbunătăţesc igiena apei potabile și igiena băilor.

Accentul la ISH va fi pus pe conectivitate, transfer de cunoștințe și conținut, precum și pe cele mai noi soluții și produse inovatoare din aceste domenii.

Astfel, la ISH digital 2021, toate activitățile expozanților vor fi concentrate și conectate inteligent cu serviciile oferite de Messe Frankfurt. Această platformă oferă tuturor companiilor, precum și clienților existenți și potențiali, șansa de a se întâlni și de a-şi cultiva noi relaţii de business, indiferent de frontierele internaționale. Vizitatorii pot lua contact direct cu expozanții prin intermediul facilităților de chat sau cu ajutorul unui sistem de întâlniri online. În total, există trei canale care se concentrează exclusiv pe expozanți cu informațiile și spectacolele lor de produse: Exhibitor Stream Energy Technology, Exhibitor Stream AC & Ventilation, Automation și Exhibitor Stream Water, Software.

ISH Water

În secțiunea ISH Water, care cuprinde băile și tehnologia de instalare, lumina reflectoarelor se va concentra pe igiena apei potabile și pe tendința în creștere de preocupări în ceea ce priveşte igiena băii. Cu suprafețe rezistente la murdărie și bacterii, funcționare fără atingere și bideuri electronice igienice, industria igienei prezintă soluții inteligente pentru o piaţă cu așteptări în creştere – indiferent dacă este vorba de hoteluri, facilități publice sau baia din locuinţe.

Printre mărcile de top din această secțiune reprezentate la ISH digital 2021 se numără Bette, Burgbad, Dornbracht, Duravit, Hansa, Hansgrohe, Kaldewei, Kermi, Kludi, KWC, Franke, Toto, Villeroy & Boch și Vitra.

Printre companiile care fac prezentări pe segmentul tehnologiei de instalare se numără BWT, Dallmer, Geberit, Georg Fischer, Grünbeck, Judo, Ke Kelit, Rehau, Rems, Rothenberger, Uponor, Walraven și Adolf Würth.

Sisteme de încălzire și energii regenerabile

Mulţi dintre expozanți îşi vor prezinta soluții și sisteme de încălzire care aduc o contribuție decisivă la atingerea obiectivelor climatice. Aici mulți producători își vor expune produsele sau vor invita vizitatorii să facă schimb de idei și informații cu ei.

Producătorii renumiți pentru tehnologii eficiente de încălzire și energii regenerabile din întreaga lume sunt reprezentați pentru generarea și transferul de căldură în secțiunea Energie a ISH digital 2021. Acestea includ mărci precum Bosch Thermotechnik, BDR Thermea, Brötje, Daikin, Elco, Glen Dimplex , Kermi, Mitsubishi Electric, LG Electronis, Nibe, Panasonic, Robert Bosch, Remko, Roth Werke, Stiebel Eltron, Vaillant, Viessmann, Weishaupt, Wolf și Zehnder.

Tot la ISH vor fi reprezentate mărci de renume mondial pentru încălzirea cu lemne și tehnologia emisiilor. Aceste segmente includ branduri precum Anton Eder, Cox Geelen, Hargassner, M&G Group și Windhager. În plus, segmentul de distribuție a căldurii include jucători de frunte, cum ar fi Armstrong, Danfoss, Giacomini, Grundfos, Oventrop, Reflex Winkelmann și Wilo.

Deos, KNX, Sauter-Cumulus, Schneider Electric, Siemens, S.I.T., Testo și Wago Kontakttechnik se numără printre liderii pieței care se concentrează pe automatizarea locuinţei și clădirilor, managementul energiei și tehnologia de instrumentare și control.

Ventilație şi aer condiţionat

Pe fondul pandemiei, se va acorda o atenție deosebită tehnologiei de ventilație și aer condiționat. Prin filtrarea și purificarea constantă a aerului interior cu un volum mare de aer exterior, tehnologia de ventilație poate contribui la reducerea semnificativă a riscului de infecție.

Printre liderii pieței reprezentați în secțiunea tehnologiei de aer condiționat și ventilație a ISH digital 2021 se numără Berliner Luft Technik, ebm-papst, Helios, Howatherm, Maico, Schako, Systemair, Trox, Wolf GmbH și Ziehl-Abegg.

Informații detaliate despre programul de evenimente ISH digital 2021 pot fi găsite la www.ish.messefrankfurt.com/events.