Care sunt avantajele unei case la roșu

Achiziționarea unei case la roșu reprezintă una din cele mai frecvente investiții imobiliare din prezent. Să cumpărați sau să construiți o astfel de casă va poate aduce o mulțime de beneficii, deoarece, de obicei, prețul unei astfel de case este mai mic în comparație cu una terminată, susțin reprezentanți companiei IdealCM.

Care sunt avantajele unei case la roșu?

 

Primul avantaj al achiziției unei case la roșu este reprezentat de prețul redus, având în vedere faptul că o casă la roșu costă mult mai puțîn decât o casă la cheie.

 

Un alt avantaj este că poate fi modelată după dorința proprietarului. Acesta va hotărî ce funcționalitate va avea fiecare încăpere, în funcție de personalitatea și dorințele sale și ale familiei.

 

Chiar și în eventualitatea în care doriți să vindeți casă după ce ați finalizat amenajarea să, va puteți bucură de un profit pe măsură. Mai mult, o casă la roșu va oferă șansă unei amenajări treptate, un avantaj major în cazul în care va lipsesc bani pentru finalizarea să.

 

La avantaje putem trece și faptul că beneficiarul are ocazia de a scapă de complicatul proces de obținere a autorizației pentru construire iar durata de execuție este mult mai scurtă.

Riscurile achiziției unei case la roșu

 

În momentul În care alegeți o casă la roșu nu aveți de unde să știți ce materiale de construcții s-au folosit, ce norme s-au aplicat la construcție și dacă s-au respectat anumite reguli în ceea ce privește ridicarea efectivă a casei. Nu puteți verifică dacă s-a folosit hidroizolație la nivelul fundației, nici dacă există erori minore în construcție, dar care pot avea efecte negative în timp. Puteți doar să îl credeți pe proprietar că a făcut totul că la carte și să sperați că ați ales o casă care va trece testul timpului cu brio.

Ce include o casă la roșu?

Denumirea de casă la roșu a pornit de la culoarea cărămizilor din care acestea sunt construite, fiind vorba despre imobile care nu conțin alte finisaje. Cu toate acestea, orice casă poate fi considerată la roșu într-o anumită etapă, chiar dacă este din cărămidă, beton sau orice alt material de construcții. Iată ce veți primi la  achiziționarea sau ridicarea unei case la roșu:

– turnarea fundației

– ridicarea tuturor zidurilor de rezistență

– scheletul de rezistență

– planșee

– coșuri de fum/ventilații

– izolație

– scări

– structura acoperișului