FC U 1984 Craiova investește 12 milioane de euro în Football Park

Investiția și-a deschia porțile pentru , echipă de fotbal patronată de familia Mititelu. Baza este situată în vestul municipiului Craiova, pe Bulevardul Calea Severinului, în imediata vecinătate a magazinului Jumbo, pe o suprafață de 8 ha.
 Noul complex fotbalistic reprezintă cea mai importantă investiție privată în infrastructura sportivă din Oltenia și, cu siguranță, se află printre primele investiții din România.
Parcul de fotbal cuprinde cinci terenuri de fotbal de dimensiuni normale, cu gazon natural și un teren sintetic tot de dimensiuni normale, două pavilioane administrative, cu dimensiunea de 1000 mp (4 vestiare, magazii, birouri, sală fitness, etc.), 120 de locuri de parcare.
Lucrările sunt finalizate în proporție de 90%, urmând ca până la finalul anului să fie încheiată această etapă de lucrări. De asemenea, urmează ca anul viitor să înceapă construirea unui campus, ce va cuprinde: un hotel de 200 de locuri, un restaurant și un centru SPA. La final, valoarea totală a investiției, incluzând și cele 8 ha de teren, va fi de peste 12 milioane de euro.