Filtre Aer Curat a finalizat construcția fabricii de filtre de la Mizil

Compania SC Filtre Aer Curat SRL a inaugura fabrica Eversted din Mizil, județul Prahova, care se întinde pe o suprafaţă de peste 2.000 mp şi unde se pot fabrica peste 300.000 unităţi de filtre de aer pe an (grosiere, fine şi ultrafine), scrie Adevărul.

Capacitatea de producţie a SC Filtre Aer Curat SRL, societatea care deţine brandul Eversted, s-a mărit semnificativ în urma unui amplu proces de dezvoltare şi retehnologizare, desfăşurat în perioada 01.11.2016 – 30.11.2019, o investiţie de 3.000.000 de euro, din care 1.650.000 de euro fonduri europene.   Fabrica Eversted include 3 linii tehnologice de ultimă generaţie, cu ajutorul cărora se produc cele trei categorii de filtre de aer: maşina Z-line pentru filtrele plisate şi plane, unitatea de producţie pentru filtrele cu saci şi echipamentele Minipleat pentru filtrele HEPA şi ULPA.

Liniile de fabricaţie sunt exclusiv produse în Germania de lideri în domeniul industriei HVAC.   În prezent, Eversted este singurul producător din România cu o gamă completă de filtre de aer utilizate în domeniul HVAC (Heathing, Ventilation, Air-Conditioning), adică produce filtre de aer pentru toate tipurile de sisteme de ventilaţie şi climatizare.