Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom

Începutul anului 2022 marchează deschiderea showroom-ului Divani&Sofa în Otopeni, cu o suprafață de vânzare de 2.000 mp, după o investiție totală de 3 milioane de euro.

În 2021, brandul de mobilier de lux a mărit numărul de magazine din țară, prin deschiderea a două showroom-uri în Brașov și Constanța, în ianuarie și august, fiecare având o suprafață de vânzare de 1.500 mp.  Investițiile făcute de Divani&Sofa’ anul trecut pentru cele două locații s-au ridicat la aproximativ 1,4 milioane de euro.

,,Estimăm că deschiderea celor trei locatii – Brasov, Constanta, Otopeni – va aduce o crestere a afacerii de circa 30% in 2022 și va avea ca efect consolidarea pozitiei noastre în piată. Misiunea brandului Divani&Sofa’ este aceea de a oferi calitate clienților prin furnizarea de produse si servicii la cele mai înalte niveluri” spune Lorenzo Dimagli, owner & founder Divani&Sofa’.

În 2021, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 2 milioane de euro, față de 2020. Divani&Sofa deține acum 7 magazine la nivel național – trei în București și câte unul în Brașov, Constanța. Timișoara și Cluj, însumând aproximativ 14.000 mp spațiu de vânzare.

Colecțiile Divani&Sofa depășesc obișnuința în materie de obiecte de design interior. Create de profesioniști cu atenție la fiecare detaliu al vieții sociale si personale, sunt forme de comunicare ale unui stil de viață care oglindește bunăstarea, grija față de mediul personal și personalitatea fiecărui client

,,Credem că orientarea asupra clientului, adică înțelegera profundă a nevoilor clientilor nostri și angajamentele luate față de ei ne-au diferențiat întotdeauna. Produsele noastre se pot personaliza în funcție de nevoile și gusturile fiecărui client, ceea ce ne oferă un mare plus în această industrie a luxului. spune Dorina Dimagli, CEO Divani&Sofa’.

În noul showroom Divani&Sofa din Otopeni, se regăsește în exclusivitate și colecția de mobilier Luxury Philosophy, semnată de celebrul designer de interioare Serhat Sezgin. Investiția Divani&Sofa doar în această colecție se ridică la 1 milion de Euro, din totalul sumei investite pentru deschiderea noului magazin.