Pedro Construct – investiție de peste 20 mil. euro în Jolie Village

Pedro Construct, companie de construcții condusă de omul de afaceri Petre Niculae, dezvoltă – împreună cu asociatul său, Florin Ababe – un nou ansamblu rezidențial în nordul Capitalei, Jolie Village. Investiția în proiect este estimată la 21 de mil. euro, iar pentru suma de 12 mil. euro, compania a obținut finanțare prin intermediul Libra Bank.

Pe un teren de 8.000 de mp, situat în zona Iancu Nicolae, construcția Jolie Village a început în toamna acestui an și va avea 140 de noi apartamente premium, într-un cadru de înălțime de maximum P+3, iar termenul de finalizare al întregului ansamblu rezidențial este preconizat pentru finalul lui 2023. Prețurile apartamentelor pornesc de la 150.000 de euro, iar suprafețele acestora variază între 60 și 400 de mp. De partea de design a proiectului se va ocupa Vox Design Eduard Năstăsoiu.

“Zona de nord a Capitalei a devenit extrem de populară în rândul părinților care aleg să investească în educația de calitate a copiilor, pentru că majoritatea școlilor de renume, atât internaționale, cât și locale, se află aici”, explică Lucia Niculae, Business Development Director, Pedro Construct.

Florin Ababe este inginer de profesie și are o vastă experiență în antreprenoriat, activând încă din anul 2007 în domenii precum intermediere financiară, telecomunicații și tranzacționarea metalelor prețioase, și a deținut, printre altele, business-uri precum Swiss Gold, Swiss Diamond București, Swiss Gold Bulgaria, EAU Beta Trade Solutions, Boutique Watches din Calea Dorobanți – București și Global Landmark Properties.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae mai multe ansambluri rezidențiale de renume din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.