Prima Development Group a început lucrările la faza a doua a complexului rezidențial PRIMA Vista

Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group anunță demararea lucrărilor la faza a doua a complexului rezidențial Prima VISTA, un proiect dezvoltat în două faze cu un total de 482 de apartamente, amplasat în nordul Bucureștiului, pe Șos. Fabrica de Glucoză nr. 6-8. Prima fază a lucrărilor la ansamblul format din patru clădiri cu zece etaje, conectate prin clădiri cu regim de înălțime mai mic, de două etaje, a fost finalizată cu avans de trei luni. 70% dintre unitățile Fazei I și-au găsit deja cumpărători.

În luna februarie, se va da startul vânzărilor și pentru studiourile, apartamentele cu 2, 3 și 4 camere, precum și pentru penthouse-urile care se află acum în construcție în Faza II. Prima Development estimează că lucrările din faza a doua a dezvoltării Prima VISTA vor fi finalizate în vara anului viitor.

Ridicat pe un teren de 12.000 mp, în inima celui mai modern cartier care se conturează în prezent pe harta Capitalei, în proximitatea centrelor de business și comerciale cu tradiție ale orașului, PRIMA Vista este cel mai ambițios proiect al dezvoltatorului. „PRIMA Vista se diferențiază prin design, funcționalitate și atenția pe care o acordă fiecărui detaliu”, explică Adrian Stoichină, co-CEO al companiei. „Conceptul arhitectural particularizează complexul de locuințe, în sensul că  rolul său nu este numai estetic, ci vine în completarea elementelor din interior, pentru a crește calitatea locuirii”, mai spune Adrian Stoichină.

Co-CEO-ul Prima Development Group consideră că interesul cumpărătorilor pentru noua dezvoltare a companiei – evidențiat de procentul mare de unități achiziționate până acum – se datorează facilităților pe care le oferă, gradului sporit de confort și amplasării avantajoase. Situat la doar 20 de minute de mall-uri, școli și grădinițe, restaurante și baruri, clădiri de birouri sau centre medicale, PRIMA Vista va fi, la finalizare, proiectul rezidențial dotat cu cele mai multe locuri de parcare echipate cu stații de încărcare fast-charge pentru mașinile electrice. „Pentru faza II avem în plan finalizarea a încă 50 de stații de încărcare pentru mașini electrice. Vom depăși astfel numărul celor realizate în faza întâi a proiectului”, spune Adrian Stoichină,  care precizează că numărul total al stațiilor electrice în acest complex va ajunge la 80.  

Echipa Prima Development formată din constructori, ingineri și arhitecți premiați internațional pentru primele două proiecte dezvoltate pe piața bucureșteană – Boemia Apartments și Core Timpuri Noi – a imaginat pentru PRIMA Vista o abordare integrată a stilului de viață. Astfel, spațiile comune, precum parcări, holuri, grădini sau spații comerciale capătă aceeași atenție ca cele private. Rezidenții vor beneficia de servicii comerciale sau spații unde își pot muta afacerile mai aproape de casă. Pentru construcția de locuințe s-au folosit materiale premium, iar pentru dotarea acestora, device-uri care au la bază tehnologii inteligente, ce permit o economie de energie de până la 25%. O altă particularitate a locuințelor complexului este adâncimea generoasă a balcoanelor și teraselor, ceea ce le transformă în spații potrivite pentru luat masa, muncă sau relaxare.

Comunitatea PRIMA Vista va avea la dispoziție și două grădini private amenajate de cei mai prestigioși specialiști peisagiști din România, cu peste 10.000 de flori perene și 300 de arbori si arbuști. „Proiectul Prima VISTA este gândit astfel încât să acopere cât mai multe necesități ale locuitorilor – de la spațiu de locuit confortabil, cu utilități moderne și economice, la proximitatea față de o zonă verde, dar și de centre comerciale, medicale, de business sau sport”, spune co-CEO-ul companiei.  

În acest moment, Prima Development are în lucru, în Capitală, 3.000 de apartamente aflate în diverse stadii de execuție, o investiție care se ridică la 200 de milioane de euro.