Alber Holding investeşte opt milioane de euro în proiectul Alphaville Trei din Braşov

Compania Alber Holding din Arad investeşte opt milioane de euro în dezvoltarea proiectului imobiliar Alphaville Trei din cartierul braşovean Răcădău, lângă primul ansamblu ridicat, Alphaville.
Complexul va fi format din două imobile care vor fi construite în două etape. În prima etapă va fi ridiocat tronsonul I, care va cuprinde 56 de apartamente, cu 56 de locuri de parcare, din care 22 vor fi subterane, iar 34 exterioare, scrie www.bzb.ro.

„Vânzările pentru acest tronson au început la finalul lunii august 2015 şi în doar cinci luni de la lansare putem spune că proiectul se bucură deja de succes. Până în prezent au fost contractate 40% din apartamentele din tronsonul I, termenul de finalizare al acestuia fiind sfârşitul acestui an”, au declarat reprezentanţii companiei Parc Industrial Uta SA, firma care dezvoltă proiectul.

Cea de-a doua etapă a proiectului va cuprinde construirea unui modul format din 116 locuinţe, termenul de predare fiind 31 octombrie 2017.

Primul proiect Alphaville a fost început în 2007 şi este alcătuit din trei clădiri care cuprind 197 de apartamente şi un spaţiu comercial la parter. Divizia Alphaville este membră a grupului Alber Holding care activează de peste zece ani pe piaţa imobiliară din România, având proiecte cu peste 4.000 de locuinţe în Bucureşti, Arad, Timişoara şi Cluj-Napoca.