Se deschide complextul Tisa Spa Resort din Olănești, investiție de 5,5 milioane de euro

Grupul de turism Tisa deschide vineri, 3 mai, complexul Tisa Spa Resort în Olănești, lângă Râmnicu-Valcea, după o investiţie de 5,5 milioane euro începută în 2014 şi cofinanţata prin programul Regio POR.

Complexul include piscine pentru adulţi şi copii, salină, locuri de joacă, saună, zone de relaxare, jacuzzi-uri exterioare. Preţurile biletelor de intrare încep de la 25 de lei. Astfel, un adult va plăti 25 de lei pentru trei ore şi 50 de lei în weekend pentru toată ziua, în timp ce un copil până la 14 ani va plăti 12 lei pe 3 ore.

Preţul unei zile petrecută la Tisa este de 60 de lei cu acces atât la zona de piscine şi atracţii cât şi Thermarium.

Programele Tisa Spa au la baza proceduri tradiţionale româneşti inspirate din natură şi transpuse în prezent. De asemenea, echipa de management împreună firma de consultanţă au ales să lucreze predominant cu branduri româneşti în crearea meniului de terapii, alegând linii că Plantavorel, Pell Amar şi Farmec, cu îndelungată şi recunoscută istorie în cercetare şi în tratamente de înfrumuseţare.

„Este pentru prima dată când un spa românesc se bazează pe resurse proprii pentru a crea un meniu. Pe lângă deja celebrul Gerovital, am ales să lucrez şi cu alte branduri şi laboratoare româneşti, în speranţa că publicul va aprecia aceste linii de produse, de multe ori cu calităţi net superioare altor game de pe piaţa externă”, spune Oana Manole, consultant Spa d’Or.

Grupul Tisa, lansat în urmă cu 20 de ani, cuprinde Hotel Tisa, Casă Tisa, Vila Tisa din Băile Olăneşti şi Vila Tisa din Ocnele Mari. În total, grupul Tisa are peste 200 de locuri de cazare.