Construcția mall-ului Mercur Center din Craiova este gata. Săptămâna viitoare va avea loc inaugurarea

În data de 9 iunie, SIF Oltenia va inaugura noul centru comercial din Craiova – Mercur Center. Acesta va avea o suprafață comercială de 20.000 de metri pătrați. Vechiul centru comercial a fost închis în toamna anului trecut pentru renovări, iar investiţia a depăşit 12 milioane de euro. Pe lângă acest mall, în Craiova mai funcţionează şi centrul comercial Electroputere Parc, aflat în insolvenţă.

Mercur Center are săli de cinema echipate cu sisteme de proiecție digitale, sunet Dolby Digital Surround, scaune confortabile şi sisteme de proiecție 3D MasterImage, iar în zona de supermarket se va deschide un magazin Profi.

La finele anului trecut, Mercur Center a trecut printr-un proces de rebranding, desfăşurat de compania Evobrand pe un interval de câteva luni. “Noua imagine este reprezentată de un fluture viu colorat, simbolizând transformarea radicală prin care trece centrul comercial, ce se doreşte a fi la deschidere un reper pe piaţa de profil din regiune”, se arată într-un comunicat Evobrand.

La parter, etajul unu si doi vor maagazine de fashion şi accesorii, bijuterii, încălţăminte, articole sportive şi servicii, în timp ce etajul trei va fi destinat zonei de restaurante, cafenele, cofetării, dar şi spaţii de joacă şi divertisment pentru copii. La etajul patru va fi amenajat un cinematograf multiplex cu şase săli şi o zonă de divertisment care include şi un casino.

“Va fi un mix comercial, cu zone de cumpărături și divertisment. La etajul patru va fi un cinematograd, cu o suprafață de 1.800 de metri pătrați, cu șase săli de cinema digitale şi 580 de locuri. Va fi și un cazinou și un bar, iar la etajul cinci va exista o sală de fitness și aerobic”, a declarat recent Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.