Afacerile CON-A au crescut cu 20% în primul semestru din 2016

Compania de construcţii CON-A din Sibiu a realizat în primul semestru o creştere de aproximativ 20% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută de proiectele în desfăşurare. Pentru acest an, societatea, controlată de Mircea Bulboacă, estimează afaceri de 300 milioane de euro, cu aproape 20% peste cele din 2015. Reprezentanții CON-A susțin că în prezent au contractate mai multe lucrări decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Majoritatea lucrărilor de construcţii pe care sibienii le derulează în momentul de faţă sunt pentru multinaţionale.

„Evoluţia pozitivă a afacerilor în prima parte a acestui an se datorează celor două proiecte mari în execuţie, stadionul Ion Oblemenco din Craiova şi stadionul din Târgu-Jiu, dar şi altor lucrări mari executate pentru beneficiari privaţi, în principal companii multinaţionale. De la începutul acestui an am finalizat mai multe lucrări, dintre care cele mai importante sunt în domeniul industrial, în Slatina, Sibiu şi Sebeş, un proiect de extindere şi modernizare pentru compania Transavia, dar şi modernizarea unui stadion mai mic, în judeţul Alba, la Cugir“, a declarat Mircea Bulboacă, citat de ZF.

CON-A este constructorul Sălii Polivalente și a Cluj Arena din Cluj-Napoca. În plus, compania a ridicat fabrica Bosch din Jucu și Parcul Industrial Liberty Technology Cluj-Napoca.