Signature Real Estate construiește cel mai înalt bloc din Brașov

Compania Signature Real Estate, cu capital româno-american, va investi 14 milioane de euro în construcţia unui complex rezidenţial cu peste 300 de locuinţe în Braşov, în zona Carrefour, o zonă neexploatată din punct de vedere rezidenţial până în prezent, scrie www.bzb.ro.

Proiectul Signature va fi format din două clădiri de 14 şi, respectiv, 7 etaje şi va avea în final 195 şi, respectiv, 119 apartamente. Prima va fi cea mai înaltă clădire de locuit din Braşov, urmând să fie livrată în luna mai 2017, în timp ce cea de-a doua va fi livrată spre finalul anului viitor. conform reprezentanţilor companiei, în primele săptămâni de vânzare deja s-au încheiat peste zece contracte de achiziţie.

Noul proiect aduce ca noutate pe piaţa imobiliară braşoveană ferestrele tip cortină, pe toată înălţimea peretelui, şi cel mai modern şi elegant mod de încălzire şi răcire, sistemul HVAC, fără calorifere care să încarce spaţiul de locuit.

Complexul va fi construit în locul pe care cu ani în urmă omul de afaceri Dan Cămârzan intenţiona să construiască un proiect de birouri – Kronvest Business Park. Proiectul a fost însă abandonat odată cu venirea crizei financiare.