IMPACT Developer&Contractor investește 44 milioane de euro într-o nouă fază din complexul Greenfield din Băneasa

IMPACT Developer&Contractor, companie controlată de Gheorghe Iaciu, a anunțat că lansează Ansamblul Platanilor, a treia faza de dezvoltare din complexul rezidenţial GREENFIELD din Băneasa. Pentru această fază dezvoltatorul investeşte peste 44 milioane euro în blocuri, infrastructură şi utilităţile aferente, ce vor fi finalizate începând cu primul trimestru al anului 2017. Apartamentele se pot rezerva începând din luna august a acestui an.

Ansamblul Platanilor este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 39 de blocuri construite în regim de înălţime P+4E şi P+5E, totalizând 888 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. Primele 21 blocuri, cu 476 apartamente, vor fi livrate la începutul lui 2017, iar următoarele 18 blocuri cu 412 apartamente vor fi finalizate în trimestrul al III-lea al anului viitor.

În cadrul noii dezvoltări, un important punct de atracţie îl constituie Parcul Platanilor, în care vegetaţia special aleasă va întregi o suprafaţă de 6000 mp, alături de locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere, încântând, de asemenea, locatarii cu culori şi parfumuri de vis.

“După un prim semestru cu vânzări care au depăşit rezultatele semestriale obţinute de noi din 2008 până în prezent, am demarat lucrările la cea de-a treia fază a cartierului GREENFIELD. Noile locuinţe vor îndeplini aceleaşi standarde ridicate de calitate care definesc acest proiect, iar în plus venim cu un avantaj unic pentru zona de nord a capitalei – preţuri mai mici decât media sectorului 1. Intenţia noastră este să facilităm achiziţia unui apartament nou pentru cât mai mulţi clienţi care îşi doresc o locuinţă într-o locaţie deosebită, în zona de nord, în vecinătatea pădurii Băneasa, dar cu acces rapid către centrul oraşului. Având în vedere succesul fazelor finalizate până în prezent, ne aşteptăm ca şi Ansamblul Platanilor să înregistreze rezultate foarte bune. Comunitatea GREENFIELD reuneşte în prezent peste 3.000 de rezidenţi şi creşte în fiecare zi”, au declarat reprezentanţii IMPACT.

Noile apartamente vor fi dotate cu finisaje premium, încălzire în pardoseală şi pereţi externi cu grosimea de 40 de cm. Obiectele sanitare Ideal Standard sunt de ultimă generaţie, la fel ca şi ferestrele termopan Salamander Streamline cu 5 camere, centrala termică de tip mural în condensație VIESSMANN VITODENS, uşile Pinum, gresia şi faianţa Kerama Marazzi şi parchetul Egger de 8mm. Apartamentele situate la etaj dispun de terasă, iar cele situate la parter au grădină proprie. Majoritatea bucătăriilor sunt închise, dar pot fi şi open-space. Toate apartamentele sunt prevăzute cu spaţii pentru depozitare. Finisajele spaţiilor comune (scară interioară) sunt realizate din granit natural, iar liftul este elveţian, marca Schindler.

Prima fază a proiectului GREENFIELD a fost dezvoltată în perioada 2007-2010 şi este vândută în proporţie de 100%. Aceasta se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 680 de apartamente şi vile în cele 5 ansambluri (Rubin, Topaz, Blue, Onix şi Quartz). A două fază, Ansamblul Salcâmilor, dezvoltat în perioada 2014-2016, se întinde pe o suprafaţă de 7 ha şi cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere. În prezent, acesta este vândut în proporţie de 85%.