Cum se construiește un spital regional

Spitalul din Aarhus, noul centru regional proiectat de C.F. Møller este cea mai amplă construcție cu destinație medicală din istoriaDanemarcei. Aflat acum în plină fază de construcție, spitalulva fi inaugurat în 2020.

Proiectul, distins cu premiile Design & Health International Academy Award și Building Better Healthcare Award, Best International Design, va fi prezentat în cadrul unui studiu de caz la Building Health Bucharest International Forum 2016, care va avea loc pe 19 și 20 octombrie, la Athénée Palace Hilton.Aarhus Hospital

„Proiectele realizate de C.F. Møller se concentrează întotdeauna pe asigurarea calităţii senzoriale a spitalelor construite, o calitate susținută de materiale speciale utilizate și de integrare arhitectural-artistică”, susține arh. Klavs Hyttel, Președintele C.F. Møller, Speaker și Invitat al evenimentului.

Klavs Hyttel

Sectorul medical reprezintă un domeniu cheie în portofoliul C.F. Møller, un nume de referință la nivel mondial în proiectarea clădirilor cu destinație medicală.

Building Health Bucharest International Forum 2016 va reuni arhitecți, ingineri proiectanți, constructori, reprezentanți ai administrației publice, investitori din sănătate, furnizori de soluții și de tehnologii pentru construcții, specialiști și speakeri internaționali din mai multe țări.

Forumul prezintă bune practici, exemple de succes, studii de caz și soluții pentru construcțiile din sănătate și pentru îmbunătățirea calității spațiului medical.

Un eveniment organizat de BORO PR & COMMUNICATION și ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA, în parteneriat cu COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA, ARCHITECTS FOR HEALTH și ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL.

 

Mai multe informații pe www.building-health.ro și www.facebook.com/SpatiulMedical

P